Sri Lanka - Reisverslag uit Udawalawa, Sri Lanka van dianne vroon - WaarBenJij.nu Sri Lanka - Reisverslag uit Udawalawa, Sri Lanka van dianne vroon - WaarBenJij.nu

Door: Dianne Vroon

Blijf op de hoogte en volg dianne

04 Mei 2017 | Sri Lanka, Udawalawa

Dag 12 woensdag. 7 uur ontbijt. 8 uur op de fiets. Een mooie tocht vandaag. We fietsen door de jungle langs een kanaal. Rustige zandweg en lekker veel fotostops. We zien een paar keer een varaan. Mooie vogels en prachtige uitzichten. Een theestop bij een klein zaakje met de locale snacks. Weer erg pittig. Het is ook lekker vlak en dat is ook prima met dit hete weer. Ongeveer half 12 zijn we bij het punt waar de bus ons oppikt. We rijden verder naar de zee bij de plaats Natara en stoppen daar voor een lunchstop. Ik koop iets bij de supermarkt en eet het bij het water op. Natuurlijk even in de zee. De golven zijn wel heel hoog dus ook een natte fietsbroek. Na een uurtje rijden we weer verder en half 4 zijn we bij het hotel in Ahangana. Een mooi hotel aan de zee. Ik kom even bij op de kamer en dan lekker in de zee. De stro ING is heel sterk en de golven hoog dus van snorkelen en zwemmen komt niets. Daarna lekker afspoelen in het zwembad en luieren bij het zwembad. Avondeten doen we met een heel stel in het hotel nadat ik ook nog ,met gevaar voor eigen leven, geld heb gepind. Het hotel staat langs een hele drukke weg en oversteken is een hele uitdaging in het donker vooral als iedereen links rijdt. 10 uur lig ik weer lekker in bed

Verslag uit: Sri Lanka, Udawalawa

Met Djoser op fietsvakantie in Sri Lanka

07 Mei 2017

04 Mei 2017

04 Mei 2017

02 Mei 2017

02 Mei 2017

dianne

als je 50 wordt ga je toch eens nadenken over wat je wil en ik had een grote wens. Een grote reis maken. Nu ben ik nog gezond, kinderen zijn zelfstandig en ik heb de kans om onbetaald verlof op te nemen. Samen met Jan vertrek ik 5 juli op weg naar Zuid Amerika en Nieuw Zeeland.

Actief sinds 23 Mei 2011