Mooi weer op Tahiti
Door: dianne en jan
Blijf op de hoogte en volg dianne
29 Augustus 2011 | Frans Polynesië, Papeete
De volgende dag gaan we met de bus naar het strand. Na drie kwartier zijn we er. Het zand is hier niet wit, maar zwart en dus gloeiend heet. Er staan geen palmbomen op, maar gewone bomen. Zwemmen is hier ook niet echt spannend want je kunt vijftig meter het water inlopen en dan komt het water nog maar tot aan je knieën. Er staat wel een leuk vuurtorentje en in de loop van de tijd wordt een flink aantal passagiers van het die dag aangekomen cruise-schip per bus aangevoerd (en ook weer afgevoerd).
We lopen weer een lekker kleurtje op en voelen het (hier lekker warme) zeewater aan den lijve. Het was een aardige kennismaking met (een klein stukje van) Frans Polynesië, maar de twee volle dagen waren net even te kort om veel te zien. Een andere keer beter. Op naar Nieuw-Zeeland!
30 Augustus 2011 - 06:36
Katinka Lina:
Wat gaat de tijd toch hard! over een kleine maand komen jullie alweer terug, niet te geloven. Fijn dat jullie lekker wat zon hebben meegepikt. Hier is het weer nog steeds naadje! mensen boeken massaal een zonnige bestemming voor de herfst- of kerstvakantie maar jullie zullen wel thuis blijven denk ik... Gisteravond hebben we weer onze informatieavond voor de ouders gehad; we zijn nu echt begonnen! Veel plezier in Nieuw Zeeland!
groetjes,
Katinka